Omloop Groene Hart Bodegraven vernieuwd!


Fietsen, wandelen en proeven op 2e Pinksterdag.

Ook in 2018 organiseerde Lionsclub Bodegraven weer een fiets en wandelfestijn.

Traditioneel werd deze omloop samen met een aantal clubs in de regio georganiseerd, maar dit jaar  koos Lions Bodegraven voor een eigen, vernieuwde opzet.


Herstart

Het leek er even op, dat er een einde zou komen aan de fiets en wandelactiviteit die al vele jaren lang door Lionsclub Bodegraven samen met andere clubs in de regio werd georganiseerd. De stichting Omloop Groen Hart hield op met bestaan en daarmee de jarenlange samenwerking.

Lionsclub Bodegraven besloot om toch door te gaan met deze activiteit. Al was het maar om de honderden wandelaars en fietsers die elk jaar weer meedoen niet teleur te stellen.

Goede doel


Ook dit jaar werd de Omloop weer georganiseerd om sponsoring van goede doelen mogelijk te maken. Een belangrijk deel van de opbrengst werd besteed aan activiteiten die door de lokale afdeling van de Zonnebloem worden georganiseerd voor licht gehandicapten en ouderen uit Bodegraven - Reeuwijk Daarnaast werven we als club middelen om de jaarlijkse Muzikale Kerstontmoeting  voor ouderen ook dit jaar weer mogelijk te maken.


Informatie


Voor meer informatie over de diverse fiets en wandeltochten kunt u contact opnemen met:

de heer Cor de Raadt, telefoon 06-53512100

email: omloopgroenehartbodegraven@lionsbodegraven.nl


Ook 2e Pinksterdag 10 juni 2019 zal de Omloop Groene Hart Bodegraven weer van start gaan.


Meer informatie hierover vindt u op deze website in aanloop naar 2e Pinksterdag.

Omloop 2.0

De club heeft gekozen voor een vernieuwde opzet met een uitgebreider pakket aan activiteiten. Naast de vertrouwde wandelroutes en fietsroutes die ook dit jaar weer werden aangeboden kregen deelnemers de gelegenheid om ook op een andere wijze bezig te zijn.


Zo werd er samen met de Historische kring Bodegraven een historische wandeling aangeboden. Onder deskundige begeleiding van een gids voerde de wandeling langs historisch interessante plekken in de kern van Bodegraven.


De wandelroute van 25 kilometer en een fietsroute van 40 kilometer konden naar wens worden gecombineerd met een Move & Proef activiteit die garant stond voor een afwisseling van bewegen en culinair genieten.

Copyright © All rights reserved.

Made by Lions Club Bodegraven

Omloop van het Groene Hart

Bodegraven

Tap hier voor
de Full Page website