Goede doel


Ook dit jaar word de Omloop weer georganiseerd om sponsoring van goede doelen mogelijk te maken. Een belangrijk deel van de opbrengst word besteed aan activiteiten die door de lokale afdeling van de Zonnebloem worden georganiseerd voor licht gehandicapten en ouderen uit Bodegraven - Reeuwijk Daarnaast werven we als club middelen om de jaarlijkse Muzikale Kerstontmoeting  voor ouderen ook dit jaar weer mogelijk te maken en voor andere passende doelen.


Informatie


Voor meer informatie over de diverse fiets en wandeltochten kunt u contact opnemen met:

de heer Cor de Raadt, telefoon 06-53512100

email: omloopgroenehartbodegraven@lionsbodegraven.nl


2e Pinksterdag 10 juni 2019 gaat de Omloop van het Groene Hart Bodegraven weer van start.


Meer informatie hierover vindt u op deze website

Omloop 2.0

De club heeft gekozen voor een vernieuwde opzet met een uitgebreider pakket aan activiteiten. Naast de vertrouwde wandelroutes en fietsroutes die ook dit jaar weer worden aangeboden krijgen deelnemers de gelegenheid om ook op een andere wijze bezig te zijn.


Zo kan de  fietsroute van 40 kilometer en de wandelroute van 25 kilometer naar wens worden gecombineerd met een Move & Proef activiteit die garant staat voor een afwisseling van bewegen en culinair genieten.

Omloop Groene Hart Bodegraven vernieuwd!


Starttijden:


Wandelaars

Afstand   Starten

10km       8.00-13.00

25km       8.00-10.00 (move & proef) 


Fietsers

Afstand   Starten

25km       9.00-13.00

40km       9.00-12.00 (move & proef) 

60km       9.00-13.00

80km       9.00-13.00


Fietsen, wandelen en proeven op 2e Pinksterdag.

Ook in 2019 organiseert Lionsclub Bodegraven weer een fiets en wandelfestijn.

Traditioneel werd deze omloop samen met een aantal clubs in de regio georganiseerd, maar in 2018  koos Lions Bodegraven voor een eigen, vernieuwde opzet.


Herstart

Het leek er even op, dat er een einde zou komen aan de fiets en wandelactiviteit die al vele jaren lang door Lionsclub Bodegraven samen met andere clubs in de regio werd georganiseerd. De stichting Omloop Groen Hart hield op met bestaan en daarmee de jarenlange samenwerking.

Lionsclub Bodegraven besloot om toch door te gaan met deze activiteit. Al was het maar om de honderden wandelaars en fietsers die elk jaar weer meedoen niet teleur te stellen.

Copyright © All rights reserved.

Made by Lions Club Bodegraven

Omloop van het Groene Hart

Bodegraven

Tap hier voor
de Full Page website