Wandelen en Fietsen voor het goede doel Copyright © All rights reserved. Made by Lions Club Bodegraven Omloop van het Groene Hart  Bodegraven

Move & Proef

Deelnemers krijgen de gelegenheid om in te schrijven voor  een fietsroute van 40 kilometer of een wandelroute van 25 kilometer, waarbij bewegen en culinair worden gecombineerd. De tocht voert door het mooie buitengebied van Bodegraven langs een drietal stempelplaatsen waar de Move & Proef deelnemers kunnen genieten van een verrassend drankje en een hapje.


Deze unieke en gezellige  tocht word dit jaar voor de tweede maal en voor een beperkt aantal deelnemers aangeboden en biedt een uitstekende gelegenheid om er op 2e Pinksterdag met vrienden, familie of kennissen op uit te trekken.


Deelname aan deze activiteit is mogelijk voor maximaal 75 personen. Voor deze routes wordt een bedrag van € 15,- gevraagd, te betalen bij het startpunt.  De fietsroute Move & Proef kan worden gestart tussen 9.00 en 12.00 uur. De wandelroute Move & proef kan worden gestart tussen 8.00 en 10.00 uur.


U kunt u inschrijven voor Move & Proef via onderstaand inschrijfformulier.

U krijgt van ons bericht over de eventuele bevestiging van uw deelname.

Voorletters *
Achternaam *
Telefoon
Email adres *
Aantal personen *
Wandelen of Fietsen * Wandelen
Fietsen
 
      * = verplicht invoeren